Forsikring i e-forsikringer og etu-forsikring
 
 
Som medlem af Sjællands Motor Veteraner (SMV), har du mulighed for, at tegne en forsikring af dit veterankøretøj, og andre forsikringer hvis du måtte ønske det, hos e-forsikringer og etu-forsikring.
 
Veteran Forsikringsklubben (VFK), har lavet aftale med e-forsikringer og etu-forsikring. VFK består af en række veterankøretøjsklubber.
 
Som medlem af VFK, har SMV indflydelse i klubben svarende til antal forsikringer og præmieindtægt.
 
Der kan forsikres i følgende kategorier:
 
  • Veteranbiler 1900-1954
  • Vintagebiler 1955-1978
  • Klassiske biler 1979-1987
  • Veteranmotorcykler 1900-1978
  • Klassiske motorcykler 1979-1987
  • Klassiske campingvogne 1900-1984
  • Veteranknallerter -1900-1987

Grupperne er fastlagt under hensyntagen til køretøjernes anvendelighed, og vurdering af deres skadesrisiko.

Forsikringen tegnes ved henvendelse til Sjællands Motor Veteraner pr. tlf., e-mail eller post.

Du får tilsendt eller downloader en begæring, som du udfylder og sender tilbage til klubben med de ønskede oplysninger.

 

Praktiske oplysninger:

Præmien fastsættes efter køretøjes handelsværdi.

Der stilles en række betingelser for, at kunne tegne en forsikring. De er sat for at køretøjerne bliver opbevaret og brugt på en måde, så der er minimumrisiko for skader.

Ved tegning af andre forsikringer hos e-forsikringer og etu-forsikring, kan selskabet kontaktes på www.e-forsikringer.dk eller tlf. 43 20 20 00

For at tegne forsikring, skal du udfylde en online forsikringbegæring.     

Ansøgningsformular kan hentes her: -     FORMULAR

Når formularen er udfyldt og afsendt til ETU, modtager SMV en besked om ansøgningen, og kontrollerer herefter at ansøgeren er registreret som medlem af klubben
 
 
Efter den 6. juni 2012, skal al henvendelse vedrørende ind -eller omregistrering af køretøjer, ske til en plade-operatør, SKAT, synshal eller bilforhandler.  
 
Medbring original registreringsattest og meddel, hvor køretøjet skal forsikres og der vil blive oplyst et forsikringsbevisnummer via internettet.
 
  
VIGTIGT: Hvis du ikke registrere køretøjet efter forsikringen er begæret, skal du bede om en stilstandforsikring, hvis du vil dækkes.
 
 
 
 
e-forsikring og etu-forsikring fremsender normalt inden for 4 uger din police og en opkrævning, samt forsikringsbetingelserne. Disse papirer bør du gennemgå nøje og, om nødvendigt, at gøre indsigelser.
 
 
VFK og SMV kontrollerer, at dit køretøj fremstår så originalt, som på fremstillingstidspunktet. Skønner VFK og SMV ikke, at det er tilfældet, vurderes det i samarbejde med mærkekyndige.
Opfylder køretøjet ikke kravet, får medlemmet besked om, at det er afvist. Forsikringen vil da blive opsagt omgående.
 
Det skal bemærkes,
  • at køretøjer som er ombygget til mere morderne versioner eller som danner platform for kit cars, ikke kan årgangsfastættes til det oprindelige køretøjs årgang.
  • at den handelsværdi som du har anført, stemmer overens med de oplysninger der findes om netop det bestemte mærke. Her benytter SMV og VFK sig af, dels egne oplysninger om allerede tegnede forsikringer, dels anerkendte og opdaterede internationale prislister, samt et net af mærkekyndige medlemmer i klubberne.
I langt de fleste tilfælde, stemmer den angivende handelsværdi overens med den almindelige prisopfattelse, men det hænder at priserne varierer. I sådanne tilfælde vil du modtage underretning fra SMV´s kontaktperson eller VFK´s koordinator med en angivelse af den værdi som køretøjet vil kunne indtegnes til. Du kan gøre indsigelser og komme med argumenter, som vil indgå i en evt. efterfølgende vurdering.
 
Handelsværdi og restaureringsomkostninger er ikke altid synonyme. Mange vil vide, at der ofte skal anvendes langt større summer til restaurering end hvad køretøjet faktisk kan indbringe ved salg.
 
Forsikringslovgivningen tilsiger, at ingen må stilles bedre efter en skade end før skaden. Man kan derfor aldrig få en større erstatning, end hvad noget tilsvarende måtte forventes indkøbt til.
 
Da det ofte er svært, at gå ud og købe et erstatningskøretøj, må man i stedet ty til handelsværdien og fastsætte en erstatning i overensstemmelse hermed.

 

E-Forsikring oversigt

Læs mere om forsikringen 

Klik her > Se prisliste og betingelser

 
 
 
 
 
e-forsikring vil også meget gerne
tegne privatforsikringer og de vil gerne
give et tilbud på vores privatforsikringer.
 
Så hvis I er interesseret, kan I få lavet
et forsikringstjek hos e-forsikring.
 
Tlf. 4320 2000
 
 
          www.e-forsikringer.dk
 
 
 
VIGTIGT !!!!!
 
Ring til ETU forsikrings
kundeservice for at få
aktiveret de nye fordele
og en ny police.

DET SKER IKKE AF SIG SELV 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.smv1978.dk